Finsktalande Customer Support Agent

Hei!

Juuri nyt etsimme Customer Support & Petos Agent, jotka rakastavat kommunikoida ja yhdessä asiakkaan kanssa luoda mahdollisimman suuren asiakastyytyväisyyden.

Olemme Zimpler! Ruotsin hienomekaniikkayritys, joka pyrkii yksinkertaistamaan maksuja verkossa. Visiomme on "tarjota parasta maksukokemusta Euroopassa, jolloin kuluttajat hallitsevat menojaan".

Nimeni on Mariana ja minä olen vastuussa ihastuttavasta jengistä, joka työskentelee eri paikoista maailmassa. Kommunikointi on minulle tärkeä. Päätelmien tekeminen ja kommunikointi hyödyllisellä ja sympaattisella tavalla, tavoitteidemme ja visioiden perusteella on mielestäni tärkeä asia nykyaikaisessa yrityksessä. Rakastan saada uusia "aha" -kokemuksia ja koota uusia ja hauskoja ratkaisuja.

Onko tämä sinulle?

Haluat työskennellä ylimääräisesti ehkä opintojen vieressä. Sinua kehotetaan auttamaan asiakkaita, jotka ovat yhteydessä meihin puhelimitse, postilla tai FB: llä. Teos on itsenäinen, paljon asiakaskontakteja ja vastuu on aktiivisesti kuunnella asiakasta. Olla sympaattinen, luotettava ja hyödyllinen tapa kommunikoida kuinka asiakas käyttää tuotetta parhaalla mahdollisella tavalla. Olisi ihanaa, jos sinulla on kokemusta työskentelystä asiakaspalvelu, tuki- tai minkä tahansa palvelun työtä, mutta oikea henkilökohtaisia ominaisuuksia arvostetaan!

Minä:

· Positiivinen ja lasi on puoliksi täynnä!

· Mietin asiakkaiden tarpeita

· Like tarkastella tilannetta ja työskennellä järjestelmällisesti

· Puhut ja kirjoitat rajoittamaton ruotsin ja suomen

Työllisyys ja korvaukset:

Lisä / osa-aika, Palkka järjestelyn mukaan Työpaikka: Työskennä toimistossamme Tukholman keskustassa tai joustavasti työskentelemään kotona.

Apply